050 - 799 90 89

Letselschade advocaat nodig in Groningen?

De letselschadespecialisten van Bout Advocaten

In Groningen heeft Advocatenkantoor Bout Advocaten twee letselschadespecialisten: mr. J.J. van der Molen en mr. A.C. Winter. Onze advocaten in Groningen doen meer dan de behandeling van juridische aspecten. Wij hebben een geheel eigen werkwijze die zich laat omschrijven als persoonlijk, doortastend, energiek en toegewijd. Uw letselschadespecialist helpt u dan ook van begin tot eind bij uw letselschadezaak. Wij stellen de hoogte van de schade vast en bepalen de aansprakelijkheid. Vervolgens overleggen we met de aansprakelijke partij (vaak de verzekering van de verantwoordelijke) over de schadevergoeding en proberen tot een overeenkomst te komen. Dit lukt in 90% van alle gevallen.

Meer dan letselschadespecialist alleen

Naast hulp bij letselschade in Groningen, zijn wij gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Zo kunt u ons ook inschakelen als u verdacht wordt van een misdrijf, als u een arbeidsconflict heeft of als u gaat scheiden. Onze advocaten zijn onder andere deskundig op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wilt u meer weten over onze werkwijze en bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw rechtskwestie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij staan u graag bij in Groningen en omgeving.

[advocaat id=”157″][advocaat id=”159″]

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging