085 - 106 12 70

Letselschade advocaat nodig in Groningen?

Deskundige hulp na een bedrijfsongeval

Ongelukken kunnen overal plaatsvinden, ook op de werkvloer. Werkt u in de bouw en bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Of heeft het bedrijfsongeval plaatsgevonden op kantoor? U heeft recht op een schadevergoeding als u hierdoor letselschade heeft opgelopen.

Hiervoor dient u een advocaat in te schakelen die u helpt de schade te bepalen, de aansprakelijkheid vast te stellen en de letselschadeclaim in te dienen. Het advocatenkantoor van De Letselschade Raetsman werkt ook voor cliënten uit de gehele regio van Groningen. Door onze persoonlijke benadering, bent u verzekerd van juridische bijstand op maat.

Materiële en immateriële schade

Het letsel dat u heeft opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval, kan materieel of immaterieel zijn. Materiële schade is bijvoorbeeld verlies van inkomen of extra kosten voor huishoudelijke hulp. Immaterieel kan omschreven worden als psychisch leed. U kunt psychisch leed ondervinden als uw echtgenoot is overleden als gevolg van een bedrijfsongeval. Voor verdriet, pijn of blijvend letsel kunt u ook een schadevergoeding krijgen. Wilt u weten waar u recht op heeft? Voor hulp bij letselschade in Groningen of in de buurt van Groningen zit u goed bij uw letselschadespecialisten van De Letselschade Raetsman.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging