085 - 106 12 70

Letselschade advocaat nodig in Groningen?

Juridische hulp na een verkeersongeval

Als u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, kunt u hiervan zeer vervelende gevolgen ondervinden. Denk bijvoorbeeld aan verlies van inkomen, omdat u arbeidsongeschikt bent geraakt. Daarnaast heeft u waarschijnlijk extra medische kosten. Voor deze financiële schade kunt u een vergoeding krijgen als iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Als u in Groningen of in de regio van Groningen een verkeersongeval heeft gehad, helpen de letselschadespecialisten van De Letselschade Raetsman u graag bij het verkrijgen van een schadevergoeding.

Afhandeling van uw schadezaak

Na een verkeersongeval is het verstandig een advocaat in te schakelen. In sommige gevallen is het lastig om de aansprakelijkheid te bepalen, een letselschadespecialist weet door jarenlange ervaring raad met elke situatie. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en wilt u uw schade verhalen? Wij bepalen voor u de schade, stellen de aansprakelijkheid vast en helpen u bij de afwikkeling van de letselschade. Onze letselschadespecialisten begeleiden u op een persoonlijke, doortastende en toegewijde wijze. Elke situatie is weer anders, bij ons kunt u rekenen op de juiste hulp op maat. Meer weten over ons? Of direct een letselschade advocaat in Groningen of in de regio van Groningen nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging