085 - 106 12 70

Letselschade advocaat nodig in Groningen?

Juridische hulp na een medische fout

Ondanks dat artsen het beste met iedere patiënt voor hebben, kunnen er fouten worden gemaakt. Fouten die vermeden hadden kunnen worden, kunnen verhaald worden op het ziekenhuis. Denk aan verkeerde medicatie, een onjuiste diagnose of een operatiefout.

Neem een ervaren advocaat in de arm

Heeft u letselschade opgelopen door een medische fout? Dan is het raadzaam om een gespecialiseerde, ervaren, letselschade advocaat in de arm te nemen. Een specialist kan door zijn of haar ervaring bepalen hoe de zaak aangepakt moet worden, hoe hoog de schadeclaim is en bepaalt de aansprakelijkheid. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen of omgeving en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vergoeding na een medische misser

Bij schade na een medische fout kunt u denken aan medische kosten, reiskosten en misgelopen inkomsten. Maar ook immateriële kosten spelen vaak een grote rol na een medische fout. Het heeft psychisch een grote impact op uw leven, het laat misschien ook blijvende littekens of verdriet achter. Deze vorm van schade kunt u vergoed krijgen in de vorm van smartengeld. Bent u slachtoffer geworden van een medische fout? De Letselschade Raetsman zet graag haar ervaring en expertise in om u juridisch bij te staan in Groningen of in de wijde omgeving van Groningen.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging