050 - 799 90 89

Letselschade advocaat nodig in Groningen?

Schadeclaim indienen

Als u op zoek bent naar een letselschade advocaat in Groningen of in de buurt van Groningen, hoeft u niet verder te zoeken. De letselschadespecialisten van Bout Advocaten helpen u van begin tot eind bij uw schadeclaim. Indien er aansprakelijkheid bestaat, is juridische hulp geheel kosteloos. De aansprakelijke betaalt zowel uw schadeclaim, als de kosten voor een advocaat. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u direct hulp nodig van een advocaat in Groningen voor het indienen van een schadeclaim? De heer mr. J.J. van der Molen en mevrouw mr. A.C. Winter staan u graag bij.

Smartengeld

Ook geestelijke schade, zoals het opgelopen trauma of blijvende littekens, kan verhaald worden in de schadeclaim. Dit wordt smartengeld genoemd. Wij kunnen u helpen om ook deze vorm letselschade vergoed te krijgen.

Professionele ondersteuning bij uw schadeclaim

Bij uw specialist uit Groningen bent u verzekerd van professionaliteit bij het afhandelen van uw schadeclaim. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij verschillende verenigingen. Ten eerste beschikken wij over het Keurmerk Letselschade. Hierdoor wordt onze kwaliteit scherp in de gaten gehouden en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij onder andere aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade. U kunt dus rekenen op bekwame hulp bij letsel in Groningen en in de gehele omgeving van Groningen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging